Sigurimi i makinës

Frenove shumë vonë? Keni goditur postin në garazhin publik të parkimit? Sigurimi i makinave Visana ofron mbulim të gjthanshëm sigurimi me mbrojtje të garantuar ndaj kostove të një aksidenti dhe prishjeve të tjera.

Sigurimi i udhëtimit

Pavarësisht se ku udhëtoni, me sigurimin tonë të udhëtimit Vacanza mund të shijoni një qëndrim të shkujdesur jashtë vendit. Falë shërbimit tonë të ndihmës urgjente 24-orëshe, sigurimit për kostot e anulimit dhe mbulimit të kostove të spitalit në mbarë botën, ju jeni i/e siguruar kundrejt sëmundjeve, aksidenteve dhe incidenteve të tjera në rrugë.

* Faqja jonë e internetit është në gjermanisht, frëngjisht dhe italisht. Për gjuhë të tjera, përdorni funksionin e përkthimit automatik të shfletuesit tuaj.