Sigurimi Suplementar është vullnetar dhe plotëson përfitimet e Sigurimit Bazë. Ofertat e kompanive të sigurimit shëndetësor janë të ndryshme. Shpesh sigurohen: shpenzimet që lidhen me strehimin në spital ose qëndrimin jashtë vendit, trajtimi nga specialistët, mjekësia alternative, ekzaminimet parandaluese, korrigjimi i pozicionit të dhëmbëve dhe vaksinat.

Sigurimi ynë Suplementar me një shikim

  • Ambulatori: Kontributet për syzet/lentet e kontaktit, fitnesin/mirëqenien, kostot e transportit dhe shpëtimit, ekzaminime kontrolli dhe parandaluese, si dhe medikamentet shtesë.
  • Komplementari: Kontributet për trajtimet dhe format e terapisë alternative si dhe ilaçet e mjekësisë komplementare.
  • Spitalori: Më shumë rehati dhe privatësi në spital. Zgjedhja e lirë e spitalit në të gjithë Zvicrën, dhomë teke ose dyshe, zgjedhja e mjekut në varësi të repartit të përzgjedhur dhe shërbime shtesë si kura ose Rooming-In.
  • Basic: Përfshin sigurimet suplementare Ambulator II, Komplementar II dhe Sigurimin Suplementar Spitalor sipas zgjedhjes suaj.

Përveç tre sigurimeve tona suplementare, Ambulatore, Spitalore dhe Komplementare, ne ju ofrojmë sigurime të tjera specifike suplementare për shëndetin tuaj dentar ose, për shembull, për sigurinë tuaj financiare në rast sëmundjeje ose aksidenti. 

* Faqja jonë e internetit është në gjermanisht, frëngjisht dhe italisht. Për gjuhë të tjera, përdorni funksionin e përkthimit automatik të shfletuesit tuaj.